My Image
GEHOORBESCHERMING veiligheid voorop

We leven in een wereld waarin geluid altijd om ons heen is en we wennen er snel aan, zelfs als het geluidsniveau erg hoog wordt. Denk maar aan bijvoorbeeld de werkvloer in een fabriek of het bezoeken van een dance party of concert, enz.. Gehoorbeschadiging valt in eerste instantie niet op en gaat in de meeste gevallen langzaam, daarom wordt het dan ook "een sluipende vijand" genoemd, je ziet en hoort het niet aankomen.

Chloe

Universele gehoorbeschermers van Noizezz bieden een perfecte aansluiting voor een optimale gehoorbescherming.

De Noizezz Purple is het milde filter met een demping tot 17 dB. Deze Noizezz kan worden gebruikt om geluid te dempen van onder andere vliegen, nachtrust, geluidsoverlast van buren en verkeer.

My Image

De Noizezz Green is het medium filter met een demping tot 25 dB. Deze Noizezz kan worden gebruikt om de oren te beschermen bij onder andere uitgaan (disco/dancing/concerten), voor horeca personeel, leerkrachten in sportzalen, zwembaden en kindercrèches.

My Image

De Noizezz Orange is het krachtige filter met een demping tot 30 dB. Deze Noizezz kan worden gebruikt om de oren te beschermen tegen onder andere het windgeruis bij het motorrijden, klussen met elektrische gereedschappen in huis en de tuin.

My Image

De Noizezz Red is het extreme filter met een demping tot 33 dB. Deze Noizezz kan worden gebruikt om de oren te beschermen tegen harde geluiden van onder andere zware industrie, bouw, vuurwerk.

My Image

Noizezz gehoorbescherming op maat verkrijgbaar in een twee uitvoeringen:
- zacht materiaal en hard materiaal.

Er kan worden gekozen uit vier verschillende filters. Noizezz Red, demping tot 33 dB, Noizezz Orange, demping tot 30 dB, Noizezz Green, demping tot 25 dB en Noizezz Purple, demping tot 17 dB. De filters zorgen ervoor dat schadelijk geluid wordt gedempt, maar dat de spraakverstaanbaarheid optimaal blijft

Chloe

Muziekfilters

Chloe

Dit ontwerp is revolutionair, zeker in het uiterlijk en het formaat. Ook de werking van het filter is bijna onnavolgbaar. Er zijn twee varianten; een filter met 16 dB demping (Noizezz MF low) en een filter met 21 dB demping (Noizezz MF high).

Zwemdoppen op maat

In de zwemdoppen worden geen filters geplaatst. en worden op maat gemaakt van zacht materiaal, waterdicht en uitstekend geschikt voor mensen met gevoelige trommelvliezen en kinderen met buisjes. De zwemdoppen zijn te gebruiken bij onder andere; zwemmen, douchen, watersport enz.

Chloe

Oorstukjes op maat

Chloe

Een oorstukje is de verbinding tussen het hoortoestel en het oor. Een goed gemaakt oorstukje draagt prettig, is makkelijk in- en uit het oor te halen en zorgt voor een goede geluidsoverdacht van het hoortoestel naar het oor.
Ook voor kinderen zijn zwemoorstukjes op maat verkrijgbaar, deze houden het water tegen maar niet de spraak.

Slaapdoppen op maat

In de slaapdoppen worden geen filters geplaatst. Slaapdoppen zijn op maat gemaakt en van zacht materiaal. De slaapdoppen worden uitgehold, zodat je ze niet voelt zitten tijdens het slapen en zijn uitstekend te gebruiken bij onder andere overlast van een partner die snurkt, hinder van verkeer, voor mensen in de nachtdienst, die overdag in alle rust willen slapen.

Chloe

Draagkoord en kledingclip

Wanneer de oordoppen vaak in en uit het oor worden gehaald kan een draagkoord een handige oplossing zijn. De kledingklem wordt bevestigd aan de kraag en houdt het draagkoord op z'n plek. Deze zijn in verschillende varianten te verkrijgen.

Levertijd

De levertijd van gehoorbescherming op maat, (incl. het maken van een oorafdruk) bedraagt ongeveer één week.

Ons adres:
Weltertuijnstraat 68 A
6419 CV Heerlen
Tel: 045 - 5714042

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag:
09,30 - 18,00 uur
Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

parkeren is gratis

QR
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image