My Image
KINDERBRILLEN speels en eigenwijs

Voor kinderbrillen bent u bij ons op het juiste adres, immers goed zien is zeer belangrijk voor uw kind. Dit kan dus betekenen dat ook uw kind een bril nodig heeft. In ons eigentijds assortiment van ruim 400 modellen hebben wij de laatste nieuwe brillenmode, van heel stoer, kleurrijk opvallend tot neutraal, zo vindt u een bril wat bij uw kind past.

Oakley

Kinderen zijn hedendaags niet alleen creatief maar hebben ook al een eigen "kijk" op brillen. Wij vertegenwoordigen een uitgebreid scala aan kleurrijke en stoere brillen, waarin vooral veiligheid de aandacht krijgt. Immers een kinderbril moet tegen een stootje kunnen.

Chloe

Kinderen zijn vaak actief bezig, spelen graag en zijn daardoor niet altijd even zorgvuldig met hun bril, daarom kunnen de brillen die wij leveren tegen een stootje. Zo kan uw kind toch lekker sporten en spelen, zonder zich zorgen te hoeven maken over zijn of haar bril.

Luijo

Een kinderbril is tegenwoordig  - Hip&Cool - en zijn dan ook in heel veel verschillende kleuren en modellen te verkrijgen. Van der Bijl Optiek heeft voor de kids, veel trendy merkbrillen in het assortiment zoals; Ray Ban, Nike, Adidas, Youpi, Dutz, Red, Bbig ect.

Vogue

Bij Van der Bijl Optiek bent u verzekerd van een vertrouwelijke omgeving met optimaal en deskundig advies. Kortom, een plek waar uw kind zich op zijn gemak voelt en rustig een passende bril kan uitzoeken.

Vogue
VERGOEDING BRILLEN EN CONTACTLENZEN door uw zorgverzekeraar

Heeft u een speciale oogzorgdekking in uw ziektekostenverzekering, dan kunt u deze vergoeding bij ons gebruiken. Van der Bijl Optiek werkt namelijk samen met een groot aantal verzekeraars, zodat het mogelijk wordt dat uw vergoeding gelijk wordt verrekend met uw aankoop. De verdere afhandeling met uw zorgverzekeraar zal dan door ons gebeuren.

Vraag in onze winkel naar de voorwaarden.

Ons adres:
Weltertuijnstraat 68 A
6419 CV Heerlen
Tel: 045 - 5714042

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag:
09,30 - 18,00 uur
Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

parkeren is gratis

QR
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image