My Image
CONTACTLENZEN comfortabel en trendy

Het dragen van contactlenzen biedt een aantal voordelen. Zo zijn deze makkelijk in gebruik, geen vergroting meer bij + sterkte of verkleining bij - (negatieve sterkte), u krijgt een groter gezichtsveld en het geeft bij het uitoefenen van sportactiviteiten meer vrijheid.

Onze assortiment is van een uitstekende kwaliteit en uiterst betrouwbaar. U heeft keuze uit tal van soorten contactlenzen van bekende kwaliteitsleveranciers.

Er zijn contactlenzen in allerlei soorten, maten en uitvoeringen;

- bifocaal
- multifocaal
- verte correctie +/-
- eventueel met cilinder-correctie
- zowel in harde als zachte lenzen verkrijgbaar

Welke lenzen voor u het meest geschikt zijn hangt af van de ogen zelf en van de persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen.

Chloe
Soorten lenzen

Harde zuurstofdoorlatende of vormstabiele lenzen

Deze soorten lenzen worden, aan de hand van precisie meetgegevens, voor u besteld of precies op maat gemaakt. Er zijn tal van variaties en sterktes te verkrijgen. Daarbij hebben ze een lange levensduur en zijn makkelijk in onderhoud en gebruik. U hoeft deze gewoonlijk pas na twee tot vier jaar te vervangen.

Zachte lenzen

Ook deze lenzen worden individueel aangepast. Ze zijn er in vele variaties: dag,week,twee week,maand,3 mnd,half jaar,jaar en twee jaar. De gewenningsperiode voor het dragen van deze lenzen is kort en ze zijn afwisselend met een bril goed te gebruiken. Zachte lenzen zijn geschikt voor het beoefenen van alle takken van sport.

Altijd het beste advies

Kiest u bij Van der Bijl Optiek voor contactlenzen, dan verrichten wij altijd een deskundig oogonderzoek voor het beste advies op maat, want een persoonlijke contactlensaanpassing is hier van groot belang en dat is onze specialiteit: "De best mogelijke lens voor ieder oog".

VERGOEDING BRILLEN EN CONTACTLENZEN door uw zorgverzekeraar

Heeft u een speciale oogzorgdekking in uw ziektekostenverzekering, dan kunt u deze vergoeding bij ons gebruiken. Van der Bijl Optiek werkt namelijk samen met een groot aantal verzekeraars, zodat het mogelijk wordt dat uw vergoeding gelijk wordt verrekend met uw aankoop. De verdere afhandeling met uw zorgverzekeraar zal dan door ons gebeuren.

Vraag in onze winkel naar de voorwaarden.

Ons adres:
Weltertuijnstraat 68 A
6419 CV Heerlen
Tel: 045 - 5714042

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag:
09,30 - 18,00 uur
Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

parkeren is gratis

QR
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image